Voorlichtingsavond bij De Tuunte

From 22.02.2019 20:00 until 22.02.2019 22:30

Wil je meer weten over plantaardige eiwitten en sporten?

Kom dan naar de voorlichtingsavond die wij samen met (en bij ) Sportcentrum De Tuunte op 22 februari organiseren.

We werken nog hard aan de inhoud van het programma, maar er zullen sowieso presentaties gegeven worden over de plantaardige levensstijl, plantaardige eiwitten en (top)sport en ervaringen met de veganistische versie van het voedingsprogramma Benfit. Na de presentaties is er een minibeurs met onder meer een proeverij van Saheli Soja. Ook hopen we je plantaardige eiwitshakes te kunnen laten proeven, kunnen er veganistische kookboeken ingezien worden en is er gelegenheid vragen te stellen.

De avond is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp en sport, ongeacht het niveau, soort sport /bewegingsactiviteit of de frequentie ervan. Je hoeft geen lid te zijn van De Tuunte. Het gaat om een algemene introductie.

Als je er bij bent, laat dat ons dan svp weten (klik op 'gaat' of mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) zodat we het aanbod in de proeverij af kunnen stemmen op het aantal aanwezigen. We willen geen voedsel weggooien...

De bijeenkomst start om 20.00 en duurt ongeveer 2 uur. De toegang is gratis en staat open voor iedereen, niet alleen leden van De Tuunte.